tirsdag den 20. januar 2015

Taco hjemmelavet

Jeg ved ikke hvorfor det først er nu jeg har prøvet at lave lækre hjemmelavede bløde tacos. For det smager da bare fantastisk! I Mexico er tacos streetfood.

Der er skallerne dog ikke sprøde, som dem vi køber herhjemme, men derimod små nybagte bløde tortillas med varierende fyld. På trods af at denne opskrift både består af hjemmelavede tacos, pulled beef, lækker avocado-salsa og rødløg, så var det faktisk hverken . Dette er opskriften på de bløde tortillaer, der bruges til ægte tacos. Du har sikkert spist tacos før og endt me at hele fyldet og halvdelen af din taco ligger spredt ud over din tallerken efter første bid.

Hjemmelavede bløde mexicanske tacos af majsmel. Tacos med fyld af pulled pork, guagemole, majs, rødløg og selvfølgelig masser af frisk . Jeg skal ærligt indrømme, at jeg ikke kender ret meget til det mexicanske køkken (endnu), men de her hjemmelavede bløde tacos, som jeg . Fantastisk opskrift på hjemmelavet taco mix med den gode blanding af krydderier. Bland dit eget mexi-krydderi og slip for sukker, modificeret stivelse og andet skrammel. Taco mix krydderi blanding, kan . Serveres med hjemmelavet tortilla chips. En taco hvor begge hænder ikke er nok!


Med inspiration fra denne blog har den stået på grove hjemmelavet taco de to sidste aftner.

Fyldet bestod af spidskål, en lækker guacamole . Få min opskrift til, hvordan du laver dit eget tacokrydderi. Få også opskriften på en god salat og hjemmelavet guacamole. Her er de lækreste tacos med fyld af hjemmelavet smørmørt pulledpork, en nem spidskålsslaw, salat og en vidunderlig barberque dressing . Og det er meget nemt at lave din egen taco mix. Krøllet den mexicanske mustache? Ellers er det nu, for jeg spiller op til mexicansk fiesta og serverer spicy fiske tacos med hele . Hvorfor ikke lave dit eget krydderi?


Denne opskrift smager som den du får købt, og er . Perfekt hjemmelavet hummus – hvordan laver man det? Den der er cremet, luftig og en perfekt afbalanceret krydring og uden at skulle bruge . Nu har vi kombineret de to retter og præsenterer her en sprød . Med krydret kylling, toppet med salat, tomat, løg, jalapenos peber samt cheddarost. Hertil vores berømte hjemmelavede salsa .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg