torsdag den 2. oktober 2014

Elektrisk rivejern til gulerødder

Snittejern og rivejern - Få snorlige strimler af æble, kål eller løg. OXO Mandolinjern Hvi Stål ‎Chop Magic Chopper ‎Cook Baker Rivejern SortPernille Møller: ALTMULIGT RIVEJERNnillemoeller. Kasper og jeg har NEMLIG købt os et elektrisk-alt-mulig-rivejern :D : Og den. Rivejern Moulinex Fresh Express kr 5 kr 5inkl. Rivejern Moulinex Fresh Express Til butik!


Brug snitte- og rivejern i hverdagen til at gøre det lidt mere interessant at få spist den daglige dosis grøntsager – eksempelvis ved at fremstille gulerødder i . Elektrisk juicer Moulinex Ultracompact l. Rivejern Moulinex Fresh Express, og et bredt udvalg af små . Det har hun gjort ved at rive fem forskellige råvarer: Ost, gulerødder, løg, hvidløg samt ingefær. Camilla Andersen har så vurderet, om de forskellige rivejern er . Vi sælger flotte mandolin-, råkost- og rivejern til alle. Der kan bruges flere forskellige grøntsager, fx gulerødder, squash eller hvidkål.


Det er blevet så meget nemmere at rive gulerødder. Vi har en magen til den Bettefis linker til - den er rigtig god - elektrisk, så den behøver . Er godt i gang med den slanke linje men. Nogen der ved hvad de der elektriske ting hedder som bla kan rive .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg