fredag den 3. oktober 2014

Brødrister med optøningsfunktion

Klik her og find den bedste pris nu! Den flade kan til gengæld fås med optøningsfunktion, ligesom du lettere kan lune et stykke pizza på en flad brødrister. Kig også efter, om brødristeren har .

Få et bredt udvalg af brødristere hos Skousen. De brødristere du finder her på siden, kan mere end bare at riste brød. Flad og praktisk brødrister med optøningsfunktion.


Klik og se vores brede udvalg af flade brødristere til gode priser.

Toaster fra Coop Opretstående brødrister med plads til to skiver brød. Toasteren har optøningsfunktion, så du også nemt kan riste dit frosne brød. Effektive quartz-varmelegemer, nem indstilling af ristningsgrad samt optøningsfunktion. Udtagelig krummebakke for nem og hurtig . Modellen har digital indstilling af temperatur, optøningsfunktion, . Brødrister med optøningsfunktion.


Danmarks største udvalg af TV, PC, Mobil og meget mere. OBH brødrister med optøningsfunktion. OBH Living brødrister har stopfunktion.

Spar penge på en brødrister på GulogGratis. Optøningsfunktion og genopvarmningsfunktion. Her finder du altid et væld af både stående og flade brødristere fra Philips,.


Flot designet brødrister fra Bodum. Bistro brødristeren har variabel bruningskontrol og optøningsfunktion. Den har et smart stativ til bagels, muffins og croissanter . På eksternt lager, levering 1-hverdage.


Trinløs indstillin gaf ristningsgrad. Opvarmnings- og optøningsfunktion. Køb billig brødrister fra Lavpriskoekken. Vi har et stort udvalg af brødristere. Flad brødrister med timer og optøningsfunktion.


Den klassiske flade brødrister med timer og den smarte der selv skubber brødene op når de. Den rette brødrister for dig er måske den med optøningsfunktion. Variabel indstilling til individuelle præferencer.


Smart optøningsfunktion Smart . Skiverne bliver meget fine og jævnt ristet. Herudover har den en optøningsfunktion.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg