tirsdag den 28. oktober 2014

Højtryksrenser vandforbrug

Hejsa alle her kommer et sikkert lidt anderledes spørgsmål. Hvis vi isoleret set ser på vandforbruget hvad bruger så mest vand. Nilfisk tilbyder højtryksrensere der passer til enhver rengøringsopgave. Pumpetryk fra 1bar; Vandmængde fra 5l/time; Slangelængde fra m . En højtryksrenser kan samtidig give dig store besparelser på dit vandforbrug. De store rensere (1bar) bruger 5l i timen, de små 300.


For at sætte det hele lidt i perspektiv, så svarer én voksen persons daglige vandforbrug til omkring 1liter, hvorfor en ganske almindelig højtryksrenser bruger . Djursland Vand Tech har investeret i Danmarks kraftigste højtryksrenser, og kan. Hammelmann 3med 550HK diesel; Arbejdstryk 0-10bar; Vandforbrug . Let og nem højtryktsrenser med et tryk på 1bar, perfekt til rengøring ved hus og terrasse. Hurtigkobling og swirvel på pistol, rotor samt fladstråle mundstykket.


Vandforbrug (l/time) 2- 560 . Det er ingen hemmelighe at en højtryksrenser har et meget stort vandforbrug. Bruger du din højtryksspuler i flere timer, vil det øjeblikkeligt . Mange boligejere bruger en højtryksrenser til bl. Kan du højtryksspule en muret/pudset facade?


Princippet i højtryksrensning er netop at give vandet et højt energiindhold for dermed at. I skemaet er der vist et sammenhæng mellem tryk – vandmængde og .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg