fredag den 24. oktober 2014

Skifte pære i thermex emhætte

Fjern den rustfri stålfjeder (ved at klemme den sammen) og træk pæreren forsigtigt ud . Skift ut pærene med pærer av samme type. Emhætten må ikke dele ventilationsrør med andre apparater, som gas- eller oliefyr eller varmluftsystemer.

Hvis du har en ældre emhætte, kan du med fordel skifte til en sparepære. Med en A-mærket sparepære sparer du kr. Jeg har efterhånden fået skiftet alle halogen-pærerne ud til LE men mangler emhætten (se foto). Er der nogle af dette forums hjælpsomme .

Sørg for at pærerne er kolde før de berøres. Frontglas løsnes med en lille skruetrækker og pæreren trækkes forsigtigt ud af stikket og. Tryk på turbo-knappen for at skifte tiden. Vores Thermex emhætte har indbygget lysdæmper - det har din sikkert også. Ikke alle LED-pærer kan bruges sammen med lysdæmper og andre kan.


Herefter ville jeg skifte det selv, når det nye kommer. Du kan nok ikke købe en ny styring hos Thermex, men du kunne prøve . Vi har stort udvalg af pærer til emhætte online. Her finder du vores udvalg af pære og lysrør til din emhætte.

Disse produkter kan med fordel bruges til alle emhætter og emfang, og forlænger. Koldtlyspære til Zirkon, Brilliant,Topas,Elipse, Astral, Diamant 42w - 12v. Køb reservedele til din emhætte med fast lav leveringspris på kr. Så er der noget, der tyder på, du skal skifte nogle emhætte reservedele ud. Men faktisk er det ikke kun pæren, men også lampeglasset, der er afgørende for effektiviteten . Thermex anbefaleraltid at benytte lyd- og kondensisoleret aftræksslange.


Det er også udstyret berøringsfølsomme skifte panelet med LCD-display, LED lys til. SKAFFEVARE - Led driver - Thermex original. Halogenpære 40W G230V varmefast ovnpære 300°C Varenr. Læs venligst brugsanvisningen inden opstilling, installation og ibrugtag‐ ning for at undgå.


Thermex Super Silent udmærker sig også ved at have indbygget LED-belysning. Annoncer med Emfang Thermex på DBA. Stort udvalg af Emfang Thermex til billige priser.


Er IKEAs emhætter værd at bruge penge på? Læs mere her og sammenlign med de andre mærker på emhættetest. Reservedele til Thermex Emhætte – vælg modelnummer. Onlinesalg af reservedele til .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg