mandag den 13. oktober 2014

Gammel bager automat

Annoncer med Gammel Automat på DBA. Stort udvalg af Gammel Automat til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til . Andre samleobjekter, Vareautomat Skab, En gammel vareautomat istandsat og ombygget til et skab.


Oplagt at bruge som bar- eller køkkenskab. Vi har lige fået denne automat ind af døren, flere billeder kommer i næste uge. Ved renovering fjerner vi alt . Klokken er mange, og bageren har lukket. Så måtte man nøjes med en kage eller et stykke wienerbrød fra automaten.


Automater som bruges til salg af vare, hvad end der er tale om slik, pastiller,. Jeg leder efter en gammel vareautomat – gerne fra bageri eller alternativt en . Taget i betragtning af at denne nok er 30-år gammel og har været lavet til at sidde udendørs,. Endnu en klassisk bagerautomat har fundet vej til værkstedet. Seneste automat auktioner i Danmark, både brugt og nyt til salg til højestbydende Div Postfriske blokke. Gammel Bager Automat, tror jeg det hedder.


Seneste bager automat auktioner i Danmark, både brugt og nyt til salg til højestbydende Gammel Bager Automat tror jeg det hedder. Find Automat i 'Samlerobjekter' Leder du efter billige samlerobjekter? Stort udvalg af samlerobjekter købes sælges i hele Danmark.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg