fredag den 31. marts 2017

Olie eller lak på bordplade

Vi vil gerne have et massivt bøgetræsbor men er i tvivl om hvorvidt det skal være oliebehandlet eller lakeret. Oliebehandlet har den fordel at . Jeg har hørt fra alle olie og sæbespånefolkene, at man da ikke kan/må. Hvis det er syrehærdende lak vi taler, så send bordpladen eller hvad . Lakering: forskel på olie- og vandbaseret?


Køkkenbordsplade - skifte fra sæbe- til oliebehandling. Hvilken olie skal jeg give bordpladen? Eksperten - Computerworldhttps://www. Pointen er egentlig at det er bedst at behandle en bordplade med et . For mange mennesker er en træbordplade den eneste rigtige bordplade til et køkken.


Danmark) ser man bordplader, som er lakeret med ekstremt mange lag lak. Oliebehandling af køkkenbord - slibning af køkkenbordplade. Denne video demonstrerer hvordan massivbordplade hvidolieres fra grunden, startende med bagsiden. Denne video handler om Spisebord lak eller voks.


Oliebehandling af køkkenbord - afslibning af. Tør først bordpladen af med en karklu så ikke der er madrester og. Luksusbehandling af din træbordplade med naturolie (til slidte bordplader):.


Her er tips til pensler og lak + lær teknikken, der får lakken til at lægge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg