fredag den 3. marts 2017

Engangs termokrus med låg

Kaffebæger og termokrus kan du holde dine varme drikke holde sig endnu længer uden at man behøver at brænde sine finger. Men vores termokrus kan bruges . Køb engangstallerkener, låg, engangsbestik, sugerør og kopper online.

Køb forskellige størrelses to-go papbæger og tilbehør til hos MokkaHouse bl. Vi har hurtig levering og god service. Her på siden finder du et stort udvalg af engangsglas og engangskopper til.


Hvide plastlåg med drikkeåbning, der passer til cl papkrus.

Sammenlign priser og læs anmeldelser af termokrus låg Køkkenudstyr. Klik her og find den bedste pris nu! Engangs Kaffekrus Beans cl stk. Låg til krus og kopper, der gør det nemt at drikke.


Nyt designet termokrus, kruset er konisk indeni hvilket gør det lettere at drikke af kruset, da nakken ikke skal . Smart krus på grund af termoeffekt og låg. På meget af vores engangsservice, kan du naturligvis få trykt dit eget. Har du brug for papkrus eller termokrus med eller uden låg til kaffe og andre varme drikke, har vi naturligvis også et stort udvalg af disse . Mangler du engangsservice til festen eller firmaudflugten?

Køb dit engangsservice her og spar penge. Den praktiske og stilrene termokop, To Go Cup, er let at have morgenkaffen eller den kolde iste med i, på farten. Den har et smart og meget funktionelt låg med . Disse termokrus til varm kaffe eller kold øl er hurtigt blevet en af Klean. Porcelæn, Termokrus, Termokrus med silikone låg. Rosti, Marie Sohl og Aida, kan du helt sikkert finde det du mangler til at fuldende borddækningen, så du . Låget tåler ikke ovnvar me, men sættes på formen efter tilberedning.


Termokrus, engangskrus og porcelænskrus med logo hænger godt sammen med den aktuelle kaffe trend. Bio krus med silikonelåg og mavebælte. Ved bestilling af mindst stk. Størrelser: 3ml, 5ml og 7ml. Drikkedunk - Neva (Metal m. sort låg - 500ml).


Neva drikkedunken tager kampen op mod engangs plastik vandflasker. Og termokrus, papirdug, Serveringsfade, servietter, stearinlys, engangshandsker, termokasser, Aluforme med og uden låg fra 30.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg