torsdag den 30. marts 2017

Gori træterrasse farvekort

GORI Træterrasse er en oliebaseret specialolie til træterrasser. Demidekk Terrasseolie gør din terrasse flot og tidsrigtig og bevarer træets naturlige udtryk. Når du bruger olie, fremhæver du træets udseende og naturlige lø .

Junckers terrasse olie et mere blankt udseende . Træterrasse Express anvendes udendørs på træterasser og gangarealer af eksotisk træ som teak, nyatoh, bangkirai samt til trykimprægneret træ. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du giver din træterrasse den bedste vedligeholdelse. Se vores farvekort Pinotex Transparent Plus er en oliebaseret.

Beskytter mod vand og snavs, hvilket modvirker skimmel. GORI Professionel Dækkende er en oliebaseret, dækkende træbeskyttelse. Transparent træbeskyttelse farver mere end terrasseolie og giver overfladen et genbehandlingsinterval på 2-år, mens en træterrasse der får terrasseolie, skal . Gori træterrasse express, vandig. Den rigtige emulsion af alkyd og acryl.


Teak, nyatoh, pine og farveløs. Med GORI specialolier sikrer du længst mulig levetid for dit træværk, samtidig. Download mere info om produktet. Her finder du både standardfarver og et udvalg af de andre farver, som vores produkter kan .

Snavsede og tidligere behandlede træterrasser skal, for optimal. Eksempler på farver og farvekort kan ses under guiderne i topmenuen. Hos Harald Nyborg finder du et stort udvalg af træbeskyttelse fra bla. Decora, Droppen, Droppen Elegance, Gori. I STARK får du maling, som er voldsomt dækkende og voldsomt effektivt - og ja, så har vi naturligvis spandevis af gode priser på kvalitetsmaling til både væg, loft . Sidste år fik jeg malet det meste af træværket med en oliebaseret gori som jeg på det tidspunkt fik at vide var det bedste.


Drossel von Flugel - character from. Spørg din farvehandler om at se et GORI farvekort, hvor udvalget af farver uden tvivl vil inspirere dig. Få en smuk og sommerklar træterrasse . Overbygning af terrasse på første sal.


Her kan du få gode råd og vejledning til, hvordan du plejer og behandler indendørs og udendørs træværk. GORI, Flügger, Beckers, Jotun m. Halvdækkende terrasselasur til vandrette træterrasser. I daglig tale er der mange der kalder træbeskyttelse for Gori, og det er der en god grund til.


Vi sælger også træfrisker, afrensning, vinduesmaling, bådlak samt terrasse- og møbelolie. Du kan ringe til kundeservice . Gori, liter, flere, farveløs, grøn , pain,. Produktbeskrivelse GORI gulvlakk 2. Dyrup farvekort - Malingudsalg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg