tirsdag den 15. november 2016

Skinner til dørtrin

Når du køber nyt gulv skal du huske også at købe nye skinner, alu skinner, messing skinner eller overgangsskinner for at få en pæn afslutning af gulvet. Ved at udskifte almindelige dørtrin med en dørskinne eller en dørtrinsrampe, bliver dit hus lettere at kommer rundt i med stok, kørestol eller rollator. Dørtrin placeret i bunden af en dør eller ved indgangen til et område.


De består af to skinner, som hver især har en bredde på cm. Plader til at dække den spalte, der evt. Denne forhindring kan fjernes permanent ved at fjerne det eksisterende dørtrin og montere en Stepless dækplade over den åbning, der derved opstår.


Liste til brug ved dørtrin til flot overgang mellem gulv og dør. Listen gør det også lettere at kommer over dørtrinnet med f. Det er ikke så svært at montere et nyt dørtrin, hvis du har fået ny dør eller vil udskifte det gamle trin. Vi viser dig trin for trin, hvad du skal gøre . Under trappeforkant findes et stort udvalg af profiler til din trappe, samt trappestænger til . Carl Ras har mere end års erfaring som forhandler af værktøj og beslag.


Køb dine lister og alu profiler online her hos os!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg