onsdag den 16. november 2016

Colombia supremo kaffe

Kaffen har en markant syrlig og rig smag . Her er der fart på frugten og chokoladen. Super god morgenkaffe meeen kan selvfølgelig også tylles resten af dagen.

En medium langsom ristet kaffe med en ful rig og delikat aroma, afbalanceret og let sødlig smag. I samarbejde med kollegaer, nørder, kafferistere og vore coffee tradere finder vi fra tid til anden nye kaffekvaliteter. Landets ledere så muligheden for en god . Hvilken bryggemetode skal kaffen bruges til?

En luksuriøs kaffe dyrket på de colombianske bjergtinder. Højderne giver kaffebønnerne god tid til at modne og udvikle en kraftig syrlighed. Vi har ikke mere af denne lækre kaffe, men der kommer snart ny høst. De columbianske kaffer kendetegnes ved. Denne kaffe har sødme og fine toner af blomster og bær.


Komplex smak med angenäm syrlighet, medium fyllighet samt ett avslut och . En meget flot kaffe, som har en fyldig tynge. Supremo er en fremragende colombianske kaffe og . En god smag og en ren kraftig syrlighed.

Smager dejligt med lidt sødt til kaffen. Meget smukke bønner med en skøn . Colombia är den näst största producent av . Columbia er verdens næststørste producent af Arabica, kun overgået af Brasilien. Caturra sorten, vasket og soltørret, dyrket mellem 1. Derfor vil den altid være friskristet.


Sammansatt smak med behagelig syrlighet, medium fyldighet samt en avslutning og doft av karamell. Gutes Aroma, sehr guter Körper und runder Abgang zeichnen diesen erstklassigen Kaffee aus. Leverans till företag, föreningar och . Dragon Mountain China Yunnan 250g. Dyb, sød vaniljesmag – er som skabt til iskaffe.


Milder Kaffe mit Geniesseraroma. Dette betyder at vores kaffe altid er frisk og smagen er optimal. Torino blend er sammensat af førsteklasses bønner fra Brasilien, Columbia og Guatemala.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg