tirsdag den 1. november 2016

Cafe horsens

Samtidig samarbejder vi med Horsens Ny Teater og Kulisselageret, så vi kan forkæle vores gæster, ikke kun med mad - men med en helaftensoplevelse. Creperi med franske specialiteter. I solen - midt på strøget, i hjertet af Horsens ligger Corfitz.

Vores restaurant og cafe byder på god og billig tapas, brunch, burger, steaks, drinks og en lang række andre lækre anretninger. Cafe Himmelblå er en Social Økonomisk Virksomhe som skaber arbejdsplader for frivillige. Velkommen til Horsens ældste eksisterende værtshus.


Besøg vores hjemmeside for mere information.

Her serverer vi blandt andet sandwich, pommes frites, slik og drikkevarer. Robin Bjørnskov har skiftet sit lærerjob ud med restaurationslivet og åbner . Søgeresultat - Spisesteder: Horsens. Caféen Horsens Sundhedshus (Dorte Christina Alhed Rosendahl). Café for demente personer og pårørende.


Cafe for mænd og kvinder med knogleskørhed. Café Gaslight er Industrimuseets bud på, hvordan et museumsbesøg. Har du en udviklingshæmning eller senhjerneskade?


Som medlem af Ældre Sagen kan du få rabat på maden.

Frokosttallerken med silfiskefilet pålæg, ost, brød og smør. Har du lyst til en hyggelig fest med noget godt mad og et danseglad publikum, så er Single Rock Café Horsens stedet. Kontakt en af nedenstående for yderligere . Ring direkte til Cafe Bytorv Horsens og spar penge.


Horsens, til dig der står og mangler en café eller . Info omkring åbningstider, køb og salg af vandpiber, bedste vandpibe steder osv. Café Alrø serverer uforglemmelige oplevelser på nedlagt landejendom med udsigt til Horsens Fjor Snaptun, Hjarnø. Tarteletter, citronfromage, Alrø Sil Alrø . Gymnasietiden er et helt særlig periode af ungdomslivet. Ikke mindst på grund af festerne! På Horsens Statsskole er der altid en fest rundt om . Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.


VIA Cafe kan være heldige at møde. Der er åbnet en ny café for de studerende og . Stort udvalg af Italiensk ma leveret direkte til døren. Café Grønnegade er en café med en klar, social profil.


Men det er egentlig en detalje, han ikke vil gøre . Oasen er en oase - stedet hvor gæster holder festen ude, men alligevel føler sig hjemme. Vi har ét mål: Gæsterne skal have en god fest. Hold din kommende fest hos Cafe Andersen´s - Horsens Kunstmuseum - kontakt os for at høre mere.


Gratis, hurtig og nem måde at finde et job med mere end 33.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg