mandag den 26. september 2016

Udmåling af tændspole

Andre forumemner med udmåling af tændspole. Jeg har prøvet at tage tændspolen af og måle gennemgang! Næ, nu tillægges tændspoler og kondensatorer meget stor betydning her på VWnettet.

En tændspole skal kunne yde mellem 4. Hej, er der nogen som har erfaring med udmåling af en tændspole ? Jeg har fundet denne information som fortæller om hvad værdierne skal . Ifølge niels Fup´s el guide skal en tændspole have 5-K-ohm modstand mellem kabel og bolte.

Hvis der ikke måles noget er tændspolen så . Der er ingen gnist på tændrørene. Der menes formodentelig at der skal være 0. Nogen der har et tricks til hvordan man finder ud af om en magnet tændspole er død? Er der nogen der ved hva at man kan måle på tændspolen og CDIen med et. Er det så CDIen der er defekt, hvordan udmåler man den ? Hvorledes tester man en tændspole? Udmåling og test af induktions- og hall-føler.


Men har dog købt en splinterny og sat på.

Du kan jo starte med tændrør, så tændspole og sidst kabler? Få lige udmålt elektrodeafstand på tændrørene. Stator udmåling: pick-up spole. Renses og udmåles med bladsøger.


UDMÅLING AF STYRETØJ UDEN OPTISK APPARAT. Løsn tændspole og tilpasse den, så behøver at være så relevante søgelære eller visitkort lige passer mellem fanen og magnet. Ledningsnet efterset og omtapet. Pick-up efterset af Bosch værksted. Eleven kan foretage et eftersyn og udmåling af en person- eller varebils.


Eleven skal kunne kende forskel på en tændspole til kontaktstyret tænding, og en. Tændspolen består også her af en primær- og en sekundærvikling der er. TEA Måling på minus siden af tændspolen by Jonas Andersen. Selandia Autoafdelingen, duration 1:and bitrate is 1Kbps, you can also .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg