fredag den 2. september 2016

Rengøring af gammeldags kogeplader

Hop til Rengøring af almindelig kogeplade - Har du en god gammeldags kogeplade, kan du gøre den ren med varmt vand og opvaskemiddel. De bedste tips til rengøring af kogeplader - WhiteAwayhttps://www. Træt af genstridige fedtpletter eller stænk, der bare ikke vil gå af?


Vi giver dig gode råd til rengøring af din kogeplade, uanset om det er en . Det kræver knofedt at få kogepladerne fri for indgroet snavs. Ved gammeldags kogeplader findes følgende råd: Rengøring af gammeldags kogeplader kan være en pine og meget svært. Trænger dit komfur eller din ovn til en ordentlig omgang med vand og sæbe? Gør det nemt og læs vores guide til rengøring af ovn og komfur . Rengøring Af “Sølvringe” Omkring Kogepladerne. Jeg har et gammeldags komfur, hvidt med plader.


Traditionelle kogeplader er fremstillet af almindeligt stål, og de kan ruste. Det forhindrer man bedst ved at - opvarme pladen efter rengøring - vente me. Sådan må du ALDRIG rengøre kogeplader.


LÆS OGSÅ: Langt til ligestilling: Unge støtter gammeldags kvinderoller. Som regel vil opvaskemiddel og en klud eller blød svamp være nok, hvis du tørrer komfuret af regelmæssigt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg