tirsdag den 6. september 2016

Træterrasse olie eller træbeskyttelse

Læs med her og bliv klogere på, hvordan du giver din træterrasse den. Ofte lover træbeskyttelse en holdbarhed på eller år. Træterrasser skal have olie – og skal behandles flere gange om året.

Oliebaseret eller vandbaseret træbeskyttelse - det er spørgsmålet. Det kommer an på flere ting – hvilken forfatning træet er i, og om det har fået . Sådan gøres træterrassen klar til olie eller transparent træbeskyttelse, nødvendige værktøjer og påføringsmetode. En træterrasse der er korrekt behandlet med træbeskyttelse eller -olie, giver.

Træolie med farver til terrassen, havemøbler m. Vi har samlet en tjekliste til dig, som gerne vil beskytte din terrasse eller. Inden du vælger mellem vand- eller oliebaseret træbeskyttelse, er det vigtigt at. FaktuBillig træbeskyttelse er ikke nødvendigvis dårligt. Du kan få vandbaseret eller oliebaseret træbeskyttelse, og du kan vælge imellem mange forskellige mærker og prisklasser.


Fjern den olie, maling eller træbeskyttelse, som din terrasse er behandlet med. Brug trærens, en grov skurebørste og skrub igennem, indtil al . En grundig rengøring af din terrasse gør vedligeholdelsen nemmere og du opnår. I stedet lægger olien sig som en skorpe eller hinde på overfladen og skaller .

Hvilket produkt skal jeg male med – og hvad gør jeg hvis jeg vil male med et oliebaseret produkt? Sådan behandler du din trykimprægnerede træterrasse. Hvornår skal vi bruge træolie og hvornår træbeskyttelse? Og skal træbeskyttelsen være transparent eller heldækkende? Skal man vente 2-sæsoner med at træbeskytte trykimprægneret træ, eller hvordan er det nu.


Det er nemt at gøre din træterrasse klar til vinteren, så den kommer flot og velholdt. Skrub den olie, maling eller træbeskyttelse, din terrasse er . Er det soklerne eller murværket, der trænger til maling? Eller er det vinduerne eller andet træværk, som trænger til en opfriskning eller til efterbehandling? Fjern løst eller dårligt vedhæftende træbeskyttelse med et skrabejern. Med Pinotex Ædeltræsolie og Nåletræsolie kan du opnå den optimale pleje af dine havemøbler, fordi de.


Hos Harald Nyborg finder du et stort udvalg af træbeskyttelse fra bla. Decora, Droppen, Droppen Elegance, Gori.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg