fredag den 30. september 2016

Udhængsbrædder montering

Hej Jeg skal igang med mit udhæng derhjemme, jeg vil have det lukket af så man ikke kan se spærrene, fra tagrenden og nedad vil. Maling af sternbrædder før montage - Lav-det-selv. Hvis du benytter Cedral udhængsbrædder får du dermed et næsten vedligeholdelsesfrit udhæng og en fabriksmalet løsning.

Insektnet fastgjort med lister. Ved oplægning af FK plader eller ved montering af vinkel-. Hvis tagrenden er monteret med konsoljern, skal de skrues af og flyttes over på det nye sternbræt. Er renden monteret med rendejern, skal du bare lade dem .

Læs alt om at montere din markise på spæret. Disse overflader bruges på produkter til indendørs montering som fx opvarmede. Nye tagplader og isolering bliver slæbt op og monteret. Trin-for-trin guide til, hvordan du monterer den nye synlige tagrende. Nu kan du også inspicere spær-ender og udhængsbrædder og skifte u hvis de er . Afstandslisterne monteres lodret pr.


Udhængsbrædder bruges som beklædning under det vandrette udhæng. Montering af nye stern- brædder. Tips og trix til montering af bordplade.

Se tips og trix til valg og montering af ny bordplade. Konsol til montering af Rodena plasttagrende størrelse 100. Anvendes til at montere på lodretstående udhængsbrædder. Der opsættes hvide udhængsbrædder og den endelige udhængsbredde justeres.


Krydsfiner bør monteres med lodret fiberretning. Læs venligst monteringsvejledning grundigt før du går videre med huset montering! Sådan monterer du dine nye VELUX gardiner. De medfølgende bjælkesko monteres på det forstærkede spær. Garderobeskabe monteres som vist på grundplan, type Invita Athena malet.


Eventuelle skydedøre monteres med inddækning mod loft. Dampspærren skal monteres som om huset var bolig til helårsbrug. Vi har monteret vindskeder med dertil hørende dækbrædder. Idag har vi hængt udhængsbrædder op og hjørnelister mm. I morgen monterer vi tagrender med alt . Efter montering af pavillonen skal ydersiderne (excl. tag) grundbehandles.


Vægbjælkerne skal altid monteres med fjeren opad. Du skal dog tage hensyn til hvilken side af træet, der vender ud af. Kernesiden (den inderste del af træet) er den . Udvendig maling af Facadebeklædning, gange på fabrik . Sternbrædder er allerede udskiftet. Mangler udhængsbrædder på det vestvendte tag-.


Som det ses er der ikke monteret tagpap hen over.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg