onsdag den 14. september 2016

Bagt laks i ovn

Den kan tilberedes hel, fileteret eller udskåret. Fjern eventuelt skind inden servering. Pesto: Alle ingredienserne til pestoen blendes .

Få inspiration til lakseretter som fx ovnbagt laks, koldrøget laks og til tilbehør til laks. Ovnbagt laks med cremet hollandaisesovs er en ægte klassiker og er meget velsmagende. Servér den bagte laks med ramsløg-kartofler, dampet broccoli, lynsyltede . Pas på ikke at give laksen for lang tid.

Den skal kun lige være gennemstegt, . Opskriften på bagt laks med persille og citron har jeg brugt i . Krydr med paprika og bag laksebøfferne ved 200 . En nem hverdagsret der sun nem og hurtig at lave. En fantastisk nem ret, der passer sig selv, mens du har tid til at . Det er denne her lækre laks med honning og mandler, som er den perfekte hverdags fiskeret. Super nem at lave, så prøv opskriften nu.


Velegnet ret til at spise ofte! Opskrift på nem og helt vildt lækker ret med ovnbagt laks.

Få den nemme og sunde opskrift på ovnbagt laks med sesam og grøntsager. Lun salat med bagt laks og smørbønner. Laksen og gratinen skal have lige lang tid i . Denne opskrift har jeg fået af min fars kone. Jeg er vild med den, fordi den indeholder masser af efterårsgrønt, gode proteiner og sundt fedt fra laksen. En skøn måde at indlede ugen på.


Honningbagt laks med sprøde nødder. Kog risene efter anvisning på emballagen, men uden salt, da resten af retten giver smagen. Så hvis jeres laks har nogenlunde samme størrelse så giv den min. Tag dem herefter op af vandet med en . Dertil er der kartofler bagt i . Lad dem trække, til ovnen er klar.


Smør derefter sennep på laksestykkerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg