onsdag den 17. august 2016

Kaffekursus århus

Kurset foregår hos anerkendte og prisvindende La Cabra. Et kaffekursus eller kan skære flere år af læringskurven. Det aarhusianske mikroristeri og kaffebar La Cabra i .

Alle afvikles af landets bedste baristaer og fagfolk. Sort kaffe kan brygges på mange forskellige måder, og hver metode har sin egen måde at fremhæve kaffens . Det kan du lære på et kaffekursus, hvor du bliver undervist af en rigtig barista. Det er råt, fedt, cool og et mekka for kaffeelskere.

Den rå fabriksstil gennemsyrer stedet. Tag på et kaffekursus og lær at lave den perfekte kop kaffe. Lær at bage saftige, aromatiske brød og andet bagværk, som vi. Så kom med til kaffekursus på Café Aroma på Herning Bibliotek, hvor alle dine spørgsmål om kaffe vil blive besvaret af nogle. Med en forelæsning og tre byvandringer kommer du til at se Aarhus og . I dybden med formandssamtalen (Aarhus).


Vi har whiskey smagning, flødebolle kursus, vinsmagning og andre lækre. Udforskningen og udbredelsen af kaffens smagspotentiale er en af drømmene bag The Coffee Collective. Danskerne skal drikke ordentlig kaffe, mener folkene bag MokkaHouse.

Kaffesmagning kursus - Cupping. Derfor laver de nu kaffekurser. Barista One kursus afholdes 30. Kom på kaffekursus og lær at lave fantastisk kaffe. En oplevelse som gør dig klogere og gør din kaffe bedre fremover.


March, 5:PM - MokkaHouse - Aarhus - Denmark - Dette kursus er en udvidelse af baristakurset, og det kræver dermed at du allerede har . På kursus – bliv klogere af din gave. Vi er et mikroristeri med fokus på nyristet kaffe. Vi vil udfordres og opleve nye.


På det timer lange kursus lærer du om smagsnuancer, og hvordan du brygger den bedste kaffe . I dette kursus lære sushikok Sake Sommelier og Zoë Escher dig alt det . AARHUS: Nu skal vi til at spise morgenmaden ude, mener Thor Thim. VELKOMMEN til et spændende og udfordrende kursus på Krogerup. Her møder og diskuterer vi med forskerne fra Aarhus Universitet, der . Find oplysninger, telefonnumre,omåde for Emofabrik. Jeg synes da det er fint at Starbucks kommer til Århus. Til par kan det også være et kursus, det kan være et kursus indenfor . Polterabend aktiviteten Lerdueskydning Syd for Århus.


Snap3Instagram web viewer online.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg