torsdag den 4. august 2016

Smalt skab med hylder

Skabet består af to spejlvendte dele og er . Vi kan også hjælpe dig, hvis du selv vil designe dit garderobeskab, så det passer til netop dit hjem. Smalt skab til køkken, ba gangareal.

Hvidlakeret med fire låger og seks indvendige hylder. Rumme glas og service, karafler, vinflasker. Vores udvalg består både af skydedørsskabe, skabe med låger samt hylder og tilbehør, så mulighederne er mange! Et garderobe- eller klædeskab er ofte en .

Til indretningen af dit nye garderobeskab kan du vælge mellem flere kombinationer. Du kan ligeledes både få høje og smalle skabe, hjørneskabe og lavere kommodelignende skabe. Du kan altså selv skabe overblik over dit skab, så du kan organisere det præcis, som du har brug for det. Måske har du brug for mange hylder, eller måske er . Garderobeskabe med mange hylder og trådkurve er anvendelige til dig, der foretrækker at lægge. Eller bare et langt, smalt klædeskab til entreen?


Hvor rummeligt skabet skal være, er naturligvis op til . Vitrineskab samt kommode, Super smart vitrineskab med glashylder, høj smal kommode og to glashylder som kan monteres imellem de to dele. Find et skab, der ser smukt ud og som kan betales for penge.

Frisk din entré op med et turkis klædeskab, indeholder fire hylder. Klædeskabets hvide låger er dekoreret med smalle striber og er grebfrie med trykfunktion. Sammenlign priser og læs anmeldelser af verona garderobeskab Møbler.


Du kan tilkøbe ekstra hylder til alle garderobeskabene. Vælg Højre eller venstre modul. Fx til smalle kogeøer hvor der ønskes 90cm bredde. Flotte hvide matte låger, med stilrent metalgreb.


Sektion med hylde og garderobestang Smalt . Hos ILVA har vi mange gode bud på, hvordan du kan skabe mere plads på de. Det giver dig stor valgmulighed for at sammensætte dit skab, som du gerne vil. Det bedste ved vores skabe er dybden, vi har de smalle skabe fra ikea og det er så god en. Se prissammenligning på Verona gråt skab med hylder hos danske butikker og se om der er.


Billede af Verona hvidt skydedørsskab med hylder - Smal. Her kan du se den elektroniske udgave af Gør Det Selv HTHs prisliste. Inden du går videre er her nogle informationer om . Dispensa skabsudtræk til hjørneskab.


Køkkenskab med smalt skabsudtræk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg