onsdag den 3. august 2016

Æblemost af egne æbler

Hos Østervang Gård mosteri, kan man komme med dine egne æbler og få dem. Hos os kan du komme med dine egne overskudsæbler og få dem presset. Med en beskeden indsats kan de forvandles til æblemost.

Her får du dog æblemost af andres indlevere æbler så du ikke skal stå og. Du kan få glæde af alle dine æbler ved at presse dem til æblemost. Læs også: Den bedste æblemost kan du ikke købe.


Weekenden byder nemlig på muligheden for at moste egne æbler på.

Vi kører hjem til dig og moster dine æbler til æblemost. Så kan du sælge æblerne til et mosteri og få lækker æblemost med hjem. Få most af egne æbler (min. kg). Gem duften, smagen og sundheden fra jeres egne æbler. Gård Mosteri Æblemost hos Østervang Gård Mosteri EventRuten - Lokale Virksomheder . Vi har lavet en let guide til produktion af hjemmelavet æblesaft.


Brug både æbler fra haven, indkøbte friske æbler og lav din egen lækre . Få presset dine egne æbler til most 14. Du kan derfor med fordel presse en del af årets høst til en velsmagende og livgivende æblemost.

Langeland kører flere gange om året med egne æbler til Ørbæk Mosteri, hvor man så får opvejet sine æbler og – i . Det fik Kell Kristiansen fra Broager, da hans familie forrige søndag kørte til Sydals med over 1kilo æbler. De fik liter æblemost med sig . Hjælp med at vaske æblerne, kværn dem og pres dem på den store liters presser. Få fyldt mosten på egne medbragte flasker eller køb . Kom forbi med dine egne æbler og lav æblemost. Spisehuset har stillet en liters æblepresse frem, som du kan låne til at presse æbler fra din . Køb dem hos os eller medbring dine egne, og nyd smagen af ultrafrisk æblemost. Kom og pres æbler på vores store saftpresser.


Det er derfor ikke mosten af dine egne æbler, du køber med hjem, men måske naboens. Her kan man møde op med sine egne æbler og få dem presset til most. Kysøko, En Pesticidfri økologisk frugtplantage med æbler, pærer, solbær, ribs, blommer,. Vi har et mosteri hvor du kan komme og få koldpresset dine egne æbler til . Det er sjovt og ikke særlig besværligt at lave æblemost, blot man har de rette remedier.


Her følger trin for trin, hvordan æbler forvandles til . Og hvor overskudsagtigt er det ikke lige at servere æblemost af egne æbler for dine . Vores æblemost er produceret på fuldmodne æbler fra egen eller lokal æbleplantage. Sidinge Gårdbutiks æblemost er en fyldig, rund og smagfuld ufiltreret . Hvis du har et æbletræ der giver masser af frugt, så tag . Lav æblemost af dine egne æbler. Har du overskud af frugt, så er det stadigt muligt at komme og moste på Lejre Folkemosteri.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg