onsdag den 2. september 2015

Sliberondel til vinkelsliber

Her kan du købe slibeartikler som slibebånd og sliberondeller til lave priser online. Maskiner til både større og mindre slibe- og pudseopgaver. Lamelrondeller og lamelskiver til vinkelsliber.

Sliberondel Ø1Awuko selvklæbende. Festool saphir sliberondel 150mm multi jetstream 2 . Stanley sliberondel til excentersliber. K1bruges som oftest til finere slibning når din slibeproces nærmer sig sin afslutning.

Husk at have de rigtige slibebånd . Herved opnår du store besparelser. Bosch orginal velcro skiveholder inc. Anvendes på vinkelsliber på rustfrit stål . Scotch-Brite rondel med forstærket fiberbagplade.


Monteres direkte på vinkelsliber. Hitachi Vinkelsliber G13VA, Var. Brug Variabel hastighed vinkelsliber og bære beskyttelsesbriller og handsker!


MULTI SLIB slibeskiver til brug på vinkelsliber.

Slibefalden består af hårdmetalkorn og holder meget længere end sandpapir og karborun. Sammenlign priser og læs anmeldelser af vinkelsliber 1mm Elværktøj tilbehør. Se det store udvalg af sliberondeller online. Slib grundigt med 1sandpapir eller sliberondel.


Hvis sandblæsing ikke er mulig, brug en vinkelsliber og slib med korn. Akku-vinkelsliber WPBå36åLTXåBLå29. Denne type silicium sliberondel kan også bruges på glas.


Gnistgivende værktøjer, vinkelsliber, sliberondel. Svejseværktøj og skærebrænder o. Hvordan afrenser man det nemmest ? En form for slibe rondel til vinkelsliber ? Eller skal man bare slå lidt på skraberen ? Den havde jeg ikke overvejet - og jeg har faktisk en slibe rondel til min vinkelsliber. Jeg har lige været ude og prøve det med en korn 4 og det .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg