onsdag den 30. september 2015

Kärcher højtryksrenser

Højtryksrensere til professionel rengøring. Klik her og find den bedste pris nu! Se vores store udvalg af kvalitets maskiner fra kärcher - med en maskine fra.

KPremium Full Control Plus Flex højtryksrenser. Kärchers højtryksrenser er brugervenlig og fjerner al. KPremium Full Control Plus Flex højtryksrenser.


Kärcher højtryksrenser der passer til dit behov.

Leder du efter en højtryksrenser? Vi har populære brands som Nilfisk og Kärcher, og har et bredt udvalg af tilbehør. Find Karcher højtryksrenser på GulogGratis. K3-højtryksrenseren er ideel til lejlighedsvis brug og normalt snavs, f. Er med et tryk på 1bar velegnet til vanskeligere rengøringopgaver som rengøring af facader, . Kraftfuld højtryksrenser med en topolet trefasemotor.


Maskinen er udstyret med AVS, det patenterede Anti-Twist system til nem og sikker drift, en robust . Her finder du vores sortiment af tilbehør til højtryksrensere. Nilfisk Patio Cleaner terrassevasker til højtryksrenser.

Vi tilbyder både hedvandsrensere og koldtvandsrensere. Mulighed for demonstration af større . Vores sortiment af højtryksrensere fra Kärcher. Hej, min damprenser laver ikke tryk, nogen ideer hver der kan være galt? Er manualen, du søger efter ikke på denne side? Venligst lad os vide ved at bruge vores . Browse the top UK højtryksrensere brands for sale including used Iveco, Schmidt, Holms.


Denne højtryksrenser klare de fleste opgaver uden problemer. DKM-ApS er autoriseret forhandler og servicepartner for Kärcher. Løsner jord og mudder fra overfladen. Sammenlign tilbud og priser på højtryksrenser.


STØVSUGERE Søger du en støvsuger til . HØJTRYKSRENSERE Vi fører de stærke og solide højtryksrensere fra Kärcher. Middelkraftig højtryksrenser til privat brug. Rotordyserne har vist sig til at være solide og samtidig til nogle skarpe priser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg