mandag den 26. juni 2017

Nilfisk alto algefjerner

Køb NILFISK KEMI TAGRENS 5L online på harald-nyborg. Behandling af taget mod belægninger. Et højtryksrenser tilbehør, der sammen med et specialudviklet rengøringsmiddel giver husejeren .

Ved at besøge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Stort udvalg, god pris og hurtig levering. Enten med algefjerner, skurebørste og knofedt eller den noget nemmere og mere. Du kan købe en højtryksrenser som f.

Skal jeg bruge vand eller er det nok med bare algefjerner også noget el til højtrykrenseren, altså skal det bruges koncentreret? Vi har skam en Patio-cleaner fra NILFISK. Effektiv algefjerner til alle typer overflader: stalde, redskaber, køretøjer, fliser, træværk og murværk.


Algefjerner, Antialgin 1 l. Vaskepulver Gigant hvidvask 1kg. Pumpen er velegnet til sprøjtning med. Overalt kan der vente arbejde enten med algefjerner, skurebørste og . Hvis det er alger du vil til livs, er det allerbedste at bruge algefjerner.

Enten algefjerner, skurebørste og knofedt eller den noget nemmere og mere. Nilfisk Roof Cleaner til rengøring af tage m. Specialrens, l (Tane og silorens m.m.). IDZ er et desinfektionsmiddel der fjerner lugt og samtidig desinficerer.


IDZ kan anvendes på stort set alle overflader det tåler vand. Nordic Stald Kemi er forhandler af NILFISK-ALTO produkter og fører et specielt . Lto HøJtrykSreNSer – PoSeidoN 2-21. Tagged in fliserensning algefjerner flisepest hvidlau hvid-lau hvid lau AlgeXperten henrik. Olie og algefjerner på hylderne En trillebør, en muldvarpesaks eller en kost . Tv-klip: Campingmagasinet - sommerklar campingvogn. Sprøjte algefjerner med FOAMlance ? En fugtig eller skyggefuld mur bliver nemt angrebet af alger.


Se her, hvordan du kan fjerne algerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg