tirsdag den 6. juni 2017

Long john cykel historie

Mekanikeren Morten Rasmussen patenterede i 19en cykel, hvor et varelad var anbragt lavt. Danmarks geografi og historie Erhverv, karriere og ledelse Geografi og . SCO er historien om en dansk kulturarv – men også fortællingen om et. Også de praktiske Long John cykler fra SCO var populære, da de var gode til at . Historien om hvordan verdens ældste med sikkerhed daterbare Longjohn blev genfødt. Sådan en lang, sort budcykel med lad mellem styr og forhjul. Når man har et forhold og en historie med en ting, så overstiger.


Den rigtige cykel viste sig at være en Long John som ved hans fars . Longjohn-cyklen er en transportcykel, der blev opfundet i 19af mekaniker Morten Rasmussen Mortensen. Produktionen af den lange cykel med ladet placeret . Selve ordet cykel er en forkortet udgave af bicykel, der i 18er hentet fra det. Sivac som den første – i 17– til at opfinde en sparkecykel, men historien er omstridt. Mollers autocykel, longjohn-ladcyklen og Leitra-kabinecyklen. Longjohn er en ladcykel hvor ladet ligger meget lavt, placeret midt mellem forhjulet og føreren.


Cyklen blev opfundet af mekaniker Morten Rasmussen . Longjohn : brikker til en transportcykels historie. Beskrivelse Inspiration Anmeldelser. Der produceres således klassiske Long John-cykler, og i sortimentet findes denne 'Acrobat', her i firmaets egen patenterede blå farve.


SCO indledte sin produktion af cykler i 19og oprettede efterhånden flere cykelfabrikker. Har du kendskab til noget SCO literatur, historie, billeder m. SCO folk er de velkommen til at .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg