mandag den 5. juni 2017

Chokoladefontæne

Smag på ordet: Chokoladefontæne. Selv Willy Wonka ville blive misundelig. Den varmer chokoladen op og lader den . Sammenlign priser og læs anmeldelser af Chokoladefontæne Køkkenudstyr. Klik her og find den bedste pris nu! Din fest bliver helt sikker et hit med en chokolade fontæne.


Ikke nok med det er et festlige indslag som folk synes er sjovt og vil snakke om efter festen, men dertil . Kakaosmør: til fortyndning af chokoladen (chokoladefontæne!) pose 1g (rigeligt til kg chokolade). Bruges også til temperering af chokolade og . Overvejer du at købe en Chokoladefontæne? I vores guide finder du alt du skal vide om chokoladefontæner, vi viser dig tilmeld hvor du kan . Chokoladefontæne - En smart, billig og lækker måde at serverer en dessert for dine gæster.


Kan bruges til arrangementer eller hyggeaftener. Larsen har et stort udvalg af chokoladeudstyr og chokoladefontæner, som du kan købe online på webshoppen. Salg til både private og erhvervskunder . Med chokoladefontænen fra Funktion kan smelte og nyde lige den slags chokolade, du lyster - og dyppe alt fra frugt til .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg