torsdag den 14. juli 2016

Smoothie to go opskrifter

Smoothies med gurkemeje - thumbnail. Blåbær smoothie med appelsin - thumbnail. Spinat smoothie med avocado, kiwi .

Her er nogle sunde opskrifter på forskellige smoothies. Sunde smoothies til vægttab (med lækre opskrifter!). Kickstart dagen med en vitaminrig smoothie eller juice, der giver masser af energi - vi har masser af lækre opskrifter på sunde smoothies.


Prøv vores opskrifter på den skønne og forfriskende drik.

Vi har opskrifter på jordbær-smoothies, blåbær-smoothies og sunde smoothies med . Noget af det sundeste og lækreste at få om morgenen til at vågne på er en dejlig smoothie. Jeg kan især godt lide denne opskrift. Få en god start på dagen med en smoothie til morgenmad. Vil du gerne både have noget, der smager skønt, er sundt og ser lækkert ud?


Få opskriften på lækre og farverige smoothies, der er spækket . Lækre sommer smoothies opskrifter. Vælg mellem af de bedste smoothie to go opskrifter på Viskalspise. Generelt har jeg et meget afslappet forhold .

Gå helt bananas et univers af lækre smoothies fyldt med grønt og godt til ganen og maven. Find inspiration og opskrifter til smoothies lige her. Se også vores lækre smoothie opskrifter her. Velkommen og tusinde tak fordi du besøger mit univers. Lag en avocadosmoothie med 2kalorier på bare minutter.


En smoothie af mager mælk, banan og blandede bær plus en lille kop . Er der noget bedre end en lækker smoothie om morgen eller efter en god omgang træning? Få mere inspiration med lækre opskrifter. Sage The Boss To Go blenderen er en lille, lækker og stærk ego. Bo præsentation af SAGE The Boss. Den gør det let at lave dine helt egne smoothie-pakker til at tage med på farten - til både ungerne og dig.


Opskrift Æble: (Skåret ud og uden kerner) Pære: (Skåret ud og uden kerner) Banan: Vand: 2ml. Isterninger: Så mange du kan have i . Der findes masser af opskrifter derude, men det er som om ingen rigtig. Test: Her er den bedste smoothie-blender.


Du får links til lækre smoothie-opskrifter længere nede på siden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg