tirsdag den 12. juli 2016

Koffeinfri kaffe sundt

Koffeinfri kaffe er ikke sundhedsskadeligt, men kan derimod nedsætte. Hvorfor er naturen sund for os, og hvorfor og hvordan kan den redde . Clipper Øko Fairtrade Instant kaffe er en koffeinfri kaffe, der er lige så rig på smag og duft som almindelig instant. Er den koffeinfrie kaffe overhovedet sundere? Kan man drikke så meget man vil af kaffe, der er koffeinfri?


Decaf” eller koffeinfri kaffe som det hedder på godt gammelt dansk, har flere gange været et omdiskuteret emne. Hvorfor drikke koffeinfri kaffe i . Det er efterhånden velkendt at te er sundt, fordi te indeholder en række antioxidanter,. Koffeinfri kaffe eller 'decaf', som det hedder i USA, er meget populært i . Og det var et budskab, vi kunne lide: Kaffe er sundt! Vidste du godt, at kaffe er rigtigt sundt?


Når du drikker kaffe, optages koffeinen i dine blodbaner. Du drikker jævnligt kaffe sundt? Regelmæssig kaffe har mange sundhedsmæssige fordele; ikke kun på grund af koffein, men også andre komponenter, som . Dermed er ikke sagt, at kaffen kan sidestilles med de øvrige sunde kostråd om. Kaffe forebygger kræft og sukkersyge og hjælper dig med at holde den slanke.


Det forudsætter bare, at du får koffeinen på den sunde måde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg