fredag den 22. juli 2016

Fryseboks 12v

Boksen køler særdeles hurtigt takket være . Sammenlign priser og læs anmeldelser af fryseboks Camping. Coolfun køle- og fryseboks liter er en hybridboks til 240V eller 12V.

Annoncer med Fryser 12V på DBA. Stort udvalg af Fryser 12V til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.


KJØLESKAP OG FRYSERE FOR GASS, 12V OG 230V.

Bilde av 12V kjøleskap Cuisine 95. Waeco Hybrid køle- og fryseboks liter - hurtig køling til bilen. Ny model af køleboks, der kan sættes til bilen . Kjøle- og fryseboks for hytte og fritidsbruk - for 12V og 230V. Waeco CoolFun Hybrid køleboks og fryseboks l. Den kan kører på 12V, 24V og 230V og skulle . Mobicool køle- og fryseboks l. Særdeles hurtig køling takket være effektiv AC-kompressor og ekstra kraftig isolering.


En kompakt og effektiv kjøleboks på liter for gass, 12V eller 230V!

Ventus fryseboks er en kompakt fryser på liter som går på både gass, 12V og 2volt! Mobile og faste køleskab, køleboks og fryser med kompressor og indvendigt LED lys til 12V og 24V solceller eller vindmølle systemer. Skal du have nyt 12V køleskab eller køleboks ombor har vi et stort udvalg.


Enten hvor du samler systemet selv til en eksisterende køleboks, eller som komplet . Alle køleskabe har et lavt effektforbrug. V og 24V køleskabe som er optimale at tilsluttte solcellepaneler. Køleskab med kompressor 12VDC eller 24VDC batteri.


Vi har altid en køle eller fryseboks som passer til dine behov. Flere af modellerne kan kobles på enten gas, 230V eller 12V. Steca PF refrigerators are the most efficient DC energy-saving refrigerators ever developed.


Fryse- og kjølebokser spesielt egnet for bruk med solcelleanlegg. Ventus fryse- og kjølebokser har moderne design, lavt strømforbruk, lavt støynivå og en rask . Outwell ECOcool Grå Liter kjøleboks til 12V og 230V. Du modtager derefter et link til det nye bladrekatalog. Der er elektriske kølebokse til 230V og 12V,almindelige kølebokse til.


Ekstra fragt for denne vare er kr. Camp Forever absorberkøleboks, der kan benytte 12V, 230V og gas.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg