mandag den 18. juli 2016

Isterningmaskine industri

Få isterningmaskiner til storkøkkener og restaurenter her! Vi er Danmarks førende leverandør af isterningmaskiner til industrielt brug. Stort udvalg af Isterningmaskine til billige priser. Stor dobbelt friture * Pølserister * Espressomaskine * Industri isterningmaskine Samlet pris: 10.


Mangler du en god billig isterningmaskine så kig in og find lige netop den der passer til dit behov i vores store udvalg. Komfur - industri Induktionskogeplade. Isterningmaskine producere op til kg i døgnet, op til kg i magasin. Vi har danmarks laveste priser på italienske 700L industri-skabe. Vi anbefaler italienske Tecnodom, som er italiens største . Industrikøleskab ‎Flaskekøler, displaykab, backbar ‎Industrifryseskab ‎SalatbarIsterningmaskiner - Køb Din Isterningmaskine hos H. LignendeIsterningmaskine kg/døgn (kg magasin) (MISTERNACM25AE).


Scotsman ACM25AE 230V 2Watt kW kg Hz 38x38xcm Med kabinet i . Vi har et varieret udvalg af isterningemaskiner fra Zanussi og Scotsman til det moderne og professionelle storkøkken. Denne populære isterningmaskine fra Zanussi er vores bestseller, som fås i mange forskellige størrelser og ydelse. Isterningmaskiner til kommercielt brug fra Vibcold fås i forskellige størrelser og varianter. En isterningmaskine tilsluttet vandforsyning og afløb er ideelt til barer, . Sammenlign priser og læs anmeldelser af Isterningmaskiner.


Klik her og find den bedste pris nu!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg