torsdag den 28. april 2016

Smoothie opskrift

Prøv vores opskrifter på den skønne og forfriskende drik. Vi har opskrifter på jordbær-smoothies, blåbær-smoothies og sunde smoothies med . Kickstart dagen med en vitaminrig smoothie eller juice, der giver masser af energi - vi har masser af lækre opskrifter på sunde smoothies.

En hjemmelavet sund og cremet smoothie er sådan et dejligt og sundt mellemmåltid – her får du skønne opskrifter på smoothies. Her er opskrifter på jordbærsmotthie, gulerodssmoothie og . Opskrift: Grøn smoothie med selleri. Vil du gerne både have noget, der smager skønt, er sundt og ser lækkert ud?

Få opskriften på lækre og farverige smoothies, der er spækket . Sunde smoothies til vægttab (med lækre opskrifter!). Gå helt bananas et univers af lækre smoothies fyldt med grønt og godt til ganen og maven. Find inspiration og opskrifter til smoothies lige her. Se også vores lækre smoothie opskrifter her.


Velkommen og tusinde tak fordi du besøger mit univers. Noget af det sundeste og lækreste at få om morgenen til at vågne på er en dejlig smoothie. Jeg kan især godt lide denne opskrift.


Der er ikke noget bedre end at starte dagen med en sund og forfriskende smoothie.

Power smoothie med rød grape, skyr, blåbær, havregryn, peanutbutter og isterninger. Lækker mellemmåtid eller tilbehør til morgenmaden. Smoothie som er rigtigt god at . Her finder du et stort udvalg af både sunde og søde smoothies.


En hurtig og nem smoothie uden sukker, men med skyr og masser af bær. Klar på få minutter, og den smager fantastisk. Se opskrifterne til din morgenma til den lille sult og til farten. Her får du opskriften på en lækker smoothie. Følg vores opskrifter, og få en sund drink med naturlige produkter.


Knaldrød morgensmoothie med rødbeder. Kålrabi-gulerodsjuice med sød kartoffel. Limonade med citrongræs og ingefær. En nem og frisk opskrift på en smoothie med hindbær og mango.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg