onsdag den 13. april 2016

Manuel bilvask københavn

Nu kommer på din adresse og vasker samt. Som Danmarks første Professionelle AutoGlym Center er Washngo nu certificeret til at udføre ”LifeShine” på nye biler. Læs mere om teknikken bag vores bilvask og hvad der giver det gode reultat.

I vores lille shop kan du købe poletter med rabat og andre bilprodukter. Vandslange ved jeg ikke, men der er et håndvaske anlæg med manuelle børster. Erfaringerne herfra vil blive afgørende for, om . Rigtig mange bilister bruger alt for mange penge på bilvask.

Så det bedste ville være at vaske bilen manuelt ? Bilvask – Hvordan gør man før man giver sin bil en polering ? Vælg altid den billigste vask, som er en god overfladevask. FBilvask er nem, hurtig og billig. Her er fem forskellige vaske at vælge imellem alt efter dit behov, og støvsugning er gratis - du trykker bare på en knap. I Danmark har vi næsten kun automatiserede bilvask.


Nu - Karma Car Care - Duration: 4:16. Allerførst er der bilvask på den gammeldags facon. Er du vant til at vaske bil på tankstationerne, bør du unde dig selv og din bil at prøve Danmarks mest avancerede drive-in bilvask.

Det betyder samtidig, at mængden af spildevand fra manuel vask, der ender. Steam-Wash bilvask tilbyder skånsom bilpleje til alle bilejere. Vores kompetente medarbejdere vil altid yde en positiv oplevelse og sikre sig . Nano Dry Wash – Bilvask uden vand. Selvom et forbud endnu ikke har ramt Danmark, så anbefalede . Følg os på facebook og for direkte besked når vi laver tilbud på bilvask, det kunne.


Vi har samlet alt om bilpleje under samme tag, vores vaskehal med manuel . Vaskehallerne er enkle og brugervenlige – og med et . Trænger din bil også til en vask? Miljøbelastning ved manuel bilvask. En anden påstand går på, at manuel bilvask er bedre for miljøet end maskinvask. Køb og salg af Tilbehør og reservedele til biler - København N (Nørrebro) på DBA.


Er der nogle der kender til et sted eller steder omkring København, hvor man. Den teknologiske udvikling gør at et moderne bilvaskeanlæg, er langt mere miljøvenlig, skånsom og effektiv end den traditionelle manuelle hjemme håndvask . Tlf1: 77Tlf2: 4043. Hos Diamond Carwash tilbyder vi professionel bilvask til overkommelige priser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg