tirsdag den 5. april 2016

Bilvask circle k

Fem forskellige vaskeprogrammer, afhængigt af hvilken servicestation du besøger. Her kan du være med til at gøre en forskel for Børns Vilkår. Listen er sorteret efter bynavn.

Giv dig selv to minutters pause, mens du vasker bilen. Nyd eventuelt en dejlig varm kop kaffe, til at holde varmen og læs dagens avis, mens bilen bliver ren og . Finn din nærmeste vaskestasjon her. I dag har vi HALV PRIS på all bilvask!

Vælg altid den billigste vask, som er en god overfladevask. Som FDM-medlem kan du få rabat på pumpeprisen hos Circle K. Bilvask som bevarer glansen vask etter vask etter vask. Statoil Bilvask - På vej videre.


Jeg har ikke adgang til vand derhjemme så jeg må benytte bilvask. Circle K, der ejer den vaskehal, hvor drengen ifølge nationens! De skriver, at de har set filmen . Med en DCU-Circle K-aftale bliver det en tand billigere at hælde benzin og.


Find svar på dine spørgsmål her på siden.

Vi glæder os til at se dig på en af vores stationer. Bilvask - autoreparationer, autoværksteder, autoservice, autoværkste biler,. Rabat på diesel, benzin, bilvask og fyringsolie – til både din virksomhed og dine medarbejdere. Hvornår kan du bruge dit Circle K-kort på nye stationer . Medlemmer får rabat på bilvask og på kør videre produkter hos Circle K. Få rabat på benzin, diesel og bilvask.


Nu er der kun dage tilbage, før alt er godt igen. Danmark, som tilbyder brændstof, bilvask, kaffe . K EXTRA Club kan du hurtigt og nemt se, hvor tæt du er på den næste gratis bilvask. BILVASK TOILET HIGH SPEED BREDDEGRAD LÆNGDEGRAD. Når du er på farten er vores nye app din ven. I vores app kan du nemt finde den nærmeste Circle K . Med de fleste brændstofkort kan du nemlig også købe sprinklervæske, bilvask eller andre kør videre-produkter.


Derudover kan du også betale broafgift eller . Og nu kan du selv vælge, hvilken bilvask du ønsker, som den gratis bilvask. Og vi har rullet årstidens bilvask ud på selskabets tankstationer, så kunder lettere . Ja, som overskriften sier så lurer jeg veldig på dette. Har søkt på nettet og sett på nettsidene til shell og statoil, men ingenting. Shell Perfect Wash er et specielt udviklet bilvaskekoncept tilpasset de fire årstider.


Dette er rett og slett maskinen som leverer det suverent beste vaskeresultatet, er raskest og mest skånsom - levert av . Bilvask, (bemærk: ikke alle korttyper kan anvendes til køb af bilvask).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg