mandag den 16. november 2015

Sæderens bil pris

En guide til at rense dine bilsæder effektivt. Sådan fjerner du pletter fra bil sæder let og hurtigt. Ikke nogen magiske løsninger, men en metode der holder.

Hvad enten det er lædersæder eller stof sæder, . Autoshampoo, bilvoks, indvendig bilpleje, vaskebørster til bilen og meget mere. Vi gør din bil klar til efteråret med et eftersyn af dæk, rustbehandling samt meget mere. Priser rengøring af sæder fra 498.

Efter denne behandling fremstår din bil som en næsten ny bil. Da ingen biler er ens, giver vi altid en individuel pris på den enkelte bil, på den måde sikrer. Rengøring af sæder kan variere afhængig af hvordan du bruger din bil.


Ekstra tillæg for SUV-Busser-7pers. Se me når Ann-Alicia Thunbo Ilskov fra husmoderen. Nu skriver du at du ikke mener at dine sæder er beskidte da du støvsuger bilen reglmæssigt.


Prøv at tage et hvidt håndkæde og kom sulfo vand . Se vores prisoversigt her - Få din bil gjort klar, rengjort eller poleret. Vi tager os godt af din bil til gode priser.

Indvendig klargøring mindre biler som C 1og lign. Vi dampvasker din bil udvendig og indvendig, mens du shopper! Komplet rens af sæder eller lædersæder.


Koncept med lille rengøring er, at vi holder din bil ren for få penge. Tillæg for ekstrem snavsede biler. Det er det fordi, at du kan forlænge levetiden på din bil. Lad de professionelle stå for rengøringen af din kære bil.


Vi ved allesammen, at det sætter sine spor med børn, husdyr, tobaksrøg, og m. Er din bil blevet snavset, og kan du ikke genkende din perle? Se priser for fælgrens, motorvask, voksbehandling,. Cotti Autocare - Damprens af biler. Snavsede sæder, ridsede eller matte lakker og lignende vil det være en fordel, at få ordnet før et. Prisen for de forskellige behandlinger varierer fra bil til bil.


Og når bilen alligevel er inde, kan vi samtidigt rense sæder, måtter og kabine effektivt og imprægnere stofferne,. Vask af sæder, gulv, samt måtter (lædersæder damprenses). Stand af og størrelse på bilen kan spille ind på pris Alle priser er ekskl.


Det er svært at give en fast pris på klargøringen af din bil, da bilernes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg