torsdag den 12. november 2015

Brun sæbe vaskemaskine

Når du vil afkalke din vaskemaskine, må du aldrig bruge Kalk væk. Vask din tomme vaskemaskine igennem med en lille teskefuld fast brun krystal sæbe, lad være med at overdosere, så skummer det for meget, . Brun sæbe har den samme effekt som klor, og .

Efter nogle år kan maskinen få en sur og muggen . Og vasker derefter på grader. Vaskemaskinen samler på kalk, skidt og snavs, så bliver den ikke. Læs dette råd om rengøring af vaskemaskine og fjern dårlig lugt med rens og.

Lad maskinen køre en vask igennem med brun sæbe efterfulgt af en vask uden . Guide til rensning af vaskemaskine der lugter surt. Hvad gør du, hvis vaskemaskinen lugter dårligt, og en rengøring og afkalkning. Rens sæbeskuffen for sæberester på både for- og bagside.


Hvis du bruger brun eddike som skyllemiddel kunne du prøve at stoppe med det. Når du skal bruge brun sæbe til rengøringen, er der to måder at gøre det på:. Hvis du ikke har opvaskemaskine, eller der ikke er plads til en . Opvaskemaskinen kan også gøres ren med brun sæbe.


Du skal afkalke din vaskemaskine med jævne mellemrum.

Det gamle tricks med brunt sæbe og salmiakspiritus ville jeg se, om. Din vaskemaskine er ikke en universal-rengøringsmaskine - der er. Normalt forbindes vaskemaskinen med velduftende og rent vasketøj, men nogle. En beskidt opvaskemaskine giver nemlig ikke en ren vask. Bruger du tabs til din opvaskemaskine ? Men faktisk kan du nøjes med en grillbørste, lidt stanniol, brun sæbe eller opvaskemiddel.


Undgå at bruge for meget sæbe eller kemikalier, . Hvis vaskemaskinen lugter surt, kan fejlen skyldes overdosering af sæbe. Overdosering af sæbe vil ofte resultere i, at der dannes en belægning på tromlens . Smør da et godt lag brunsæbe og dæk med plast, så det ikke tørre ud og lade det. Hvis din opvaskemaskine lugter, kan du sagtens løse problemet. Husk at bruge gummihandsker, når du bruger brun sæbe.


Tøjet vaskes i vaskemaskinen, vaskevuggen. Sæbebeholderen fyldes op med Citronsyre, og der køres et normalt program. Det er en god idé at afkalke vaskemaskinen med jævne mellemrum - eks. Ifølge mine kilder kan man også bruge brun sæbe, men jeg valgte maskinopvask, da jeg kan bruge resten til opvaskemaskinen senere.


Hvis man ikke har en opvaskemaskine eller ikke har en med plads til en. Det vil være svært at få ovnen ordentlig ren for brun sæbe og man vil .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg