mandag den 23. november 2015

Jura århus adgangskvotient 2016

Jura handler om hele retssystemet. JuristJura - Bachelor - Aarhus Universitetbachelor. Du arbejder med analyse af juridiske problemstillinger, .

Adgangskvotienter må ikke forveksles med adgangskrav. Der blev optaget 1ansøgere inkl. Optagelsestal og adgangskvotient. Indholdet og antallet af uddannelser har .

Det er væsentligt, at der uddannes jurister, der . Karakterkrav må ikke forveksles med adgangskvotienter, som er det karaktergennemsnit, der som. Hvorfor snittet på Jura er intetsigende. DEBAT - Karaktergivning på Jura afspejler ikke tydeligt vores juridiske. Jura betød dit gennemsnit alt, og hvis man ikke kunne fremvise et . Erhvervsøkonomi - erhvervsjura. Hvilket gennemsnit skal du RENT FAKTISK have for at komme ind på dit studie?


Agrobiologi, Aarhus Universitet, alle optaget, ledige pladser. Jura, Aarhus C, 2.

Ovenstående tabel viser for AU samt SDU gennemsnit opgjort ud fra kalenderåret. Jura på Aarhus Universitet er det tredjemest søgte. Af Agnes Amanda Vesth Rasmussen 20. Det er især de to største byer, København og Aarhus, hvor adgangskvotienten er væsentlig højere på . En hurtig søgning på adgangskvotienter på jura og HA jur viser følgende.


Har du søgt ind på en bestemt uddannelse? Eller er du bare nysgerrig for at se, hvad dit gennemsnit rækker til? Et sted røg adgangskravet over 1. Liste med alle uddannelser, KOT-nr. Se kvotefordeling og adgangskvotienter for alle uddannelser . Arkitektskolen Aarhus (pct.). Vil du søge om optagelse via kvote . De har nemlig tjekket op på adgangskvotienterne de sidste par år, og føler sig sikker på at komme ind på deres 1. For mig var det at komme ind på jurastudiet ikke “bare” at læse på mit drømmestudie.


Hvert år skriver jeg det samme indlæg på den her dag. Idag er nemlig dagen, hvor en masse unge og håbefulde studerende-to-be får svar på, . Se adgangskvotienter på uddannelserne og få et overblik over de ledige pladser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg