mandag den 30. november 2015

Køleskab drikkevarer

Levering af sodavand til virksomheder. Rapporter et andet billedeRapporter det anstødelige billede.

Mini Cooler, andet mærke Mini køleskab HELT NYT! Køleskab til drikkevarer - Ølkøleskabe. A+, Genialt lille køleskab der holder drikkevarer og madvarer på . Bacardi køleskab, cirkelkøleskab, Super fed cirkelkøleskab med glaslåger.

Perfekt til køling af drikkevare. Se hele vores udvalg her og find dit nye lille køleskab her! Har du allerede fyldt køleskabet med madvarer, så kan det være en god tilføjelse, da det kan bruges til dine drikkevarer. Få tre metoder til, hvordan du hurtigt gør varme øl kolde på en festival. Det kan også være meget smart med et . Drikkevarer, frugt og grønt, sandwiches, sæson- eller kampagnevarer.


Vi kan levere den køler, som giver dig de bedste muligheder for at generere impulssalg. Et køleskab skal holde din mad og dine drikkevarer kolde, og skal du købe nyt køleskab, bør du gøre dig nogle overvejelser. Blandt andet hvor stor dit køleskab .

Vi har valgt et Liebherr køleskab, som er et af de bedste på markedet. Hos Harald Nyborg finder du et stort udvalg af køleskabe fra bla. Lille og praktisk køleskab med god . Display- og back bar køleskabe er en god måde at udstille, og nedkøle dine drikkevarer. Hun satte mig til at skrive et skilt på et stykke pap: Kolde drikkevarer.


Lækre drikkevarer - med eller uden brus. Altid kolde drikkevarer - perfekt til butikken, receptionen, kantinen og til festen. Tilberedning af egen mad: Udekøkkenet på tagterrassen kan bruges privat af gæster og er fuldt udstyret med både ovn, gasblus, køleskab, fryser, kaffemaskine, . Cosina fører en lang række forskellige display køleskabe med glaslåge.


Vi har store køleskabe på over 7liter såvel som helt små mini køleskabe med . En køleboks fra Webasto holder dine mad- og drikkevarer friske og lækre. I mulighed for at køle jeres drikkevarer ne så har vi her løsningen. Måske skal det være et køleskab med glaslåge.


Stand er ukendt men er afprøvet ok!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg