onsdag den 8. juli 2015

Tamper kaffe

Du har brug for en ordenlig stamper, når du skal brygge en lækker espresso. Lær hvordan du finder den rigtige espresso tamper og ikke mindst. Med en ordentlig tamper er du sikker på at få den bedste espresso og den bedste hygiejne.

Hos Rigtig Kaffe har vi et kæmpe udvalg af stampere. Uanset om du har planer om at lave espresso derhjemme, eller du åbner en virksomhe er der mange emner, du skal tage alvorligt . Et utal af barista-verdensmestres foretrukne stamper. Espressomaskine, DeLonghi, Meget velholdt DeLonghi Icona espressomaskine, kan bruges både med pods og malet kaffe.

Indbygget tamper, kopvarmer på . Annoncer med Kaffe Tamper på DBA. Stort udvalg af Kaffe Tamper til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Køb espresso stamper online med hurtig levering.


Hver eneste CleverCoffee Tamper er unik med bl. Køb tamper måtter hos Øristeriet. Om du vælger en kaffe stamper med . Super praktisk når du skal tampe din espresso.

Lækker tamper på 58mm med flad bund. Puqpress er en automatisk tamper, som altid stamper din kværnede kaffe med et konstant tryk. Er der nogle som kan videre erfaringmht.


US eller Euro-shape eller traditionel flad bund på sin stamper. Vær den første til at bedømme dette produkt. Dedikeret til dem der elsker kaffe og stilfuldt design. Brug altid fintmalet kaffe, så trækker der mest smag ud på den korteste tid. Handpresso er nu markedets mest solgte espressomaskine.


Balanceret økologisk kaffe, let og sødmefuld med fin syrlighed. Hos Imerco står kaffen højt på menuen, og uanset om du er til hjemmekværn eller kaffe på kapsler, finder du inspiration til brygning og servering af den skønne, . ForsideProdukter mærket “tamper”. Mazzer Major er den største af Mazzers kværne med flade knive, der har en diameter på hele mm. De sikrer dig kaffe til et dobbeltskud på 4-sekunder, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg