fredag den 17. juli 2015

Gamle automater til salg

Andre samleobjekter, Valsebånd Reel strips, Reproduktioner af valsebån til gamle (Før 1970) mekaniske spilleautomater, sælges. Annoncer med Gammel Automat på DBA. Stort udvalg af Gammel Automat til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til . Annoncer med Gamle Automater på DBA.


Stort udvalg af Gamle Automater til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til . Leder du efter en billig spillemaskine? Stort udvalg af brugte spillemaskiner købes sælges. Private sælgere i hele Danmark.


Find Automat i 'Samlerobjekter' Leder du efter billige samlerobjekter? Stort udvalg af samlerobjekter købes sælges i hele Danmark. Automater som bruges til salg af vare, hvad end der er tale om slik, pastiller, cigaretter, frimærker, bagerbrød eller andet.


I forbindelse med vores ombygning af den gamle vareautomat, til et skab, forsøger vi at redde nogle. Altid Antikke automater til salg. En besynderlig hobby vil mange nok syns, men det skyldes nok for mit vedkommende at jeg brugte en stor del af mine . Her er ofte mange forskellige spilleautomater til salg, hvad enten du leder efter. Da vores spilleautomater ofte er brugte kan du tit finde dem så billigt at det slet .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg