onsdag den 1. juli 2015

Mikrobølger

Mikrobølger omfatter frekvensbåndene UHF, SHF og EHF. Den første anvendelse af mikrobølger var til radarsystemer til at detektere, stedfæste, følge og identificere forskellige mål over store afstande. Afdeling for mikrobølger og telemåling.

Telemåling drejer sig om udvikling og anvendelse af mikrobølgesensorer, både passive (mikrobølge radiometre) og . Mange myndigheder og dele af forskningsmiljøet verden over benægter, at mikrobølger fra trådløs telekommunkation kan være skadelige. Vandig mikrobølgebaseret kemi er et rent og grønt værktøj til en hurtigere . Hvordan kan mikrobølger varme din kaffe op?

Juster frekvensen og amplituden af . Kompaktovne med mikrobølger gør din dagligdag nemmere: Fra bagning til opvarmning – mikrobølgeovne fra Miele giver altid den højeste fleksibilitet. Nyt projekt på Teknologisk Institut skal undersøge muligheden for at gå over til brug af mikrobølger på teglværkerne. Det koster en halv million kroner at bygge den første prototype af Weed Fighter, som ved hjælp af mikrobølger tager livet af ukrudt. Med en puls af mikrobølger ødelægger et nyt svensk system al elektronik på slagmarken. Systemet skal ifølge producenten teste beskyttelse . Snart får Jan Hugo Schmidt den første model den nye ukrudtsmaskine, der slår ukrudt ihjel ved hjælp af mikrobølger.


Mange fragtskibes ballasttanke er fyldt med uønskede dyr og planter.

Ved afrensning af vinduer med mikrobølge benyttes en stor mikrobølgeovn. En mikrobølgeovn udsender mikrobølger. Vi er vant til, at mikrobølgerne laver varme. Men det er ikke alle ting, som en mikrobølgeovn er lige god til at opvarme. Byggebranchen står for omkring procent af vores totale energi- og materialeforbrug, og står over for en kæmpe . Stråleforskere tryller sprøde retter frem med mikrobølger.


Forskerne kan nu finde selv tidlige stadier af kræft med en håndholdt kræftdetektor, der bruger mikrobølger til at finde svulsterne. Nu skal du ikke længere vælge den ene frem for den anden. Miele præsenterer den indbygningsmodel, . Kontaktniveaumålere – Måleprincip TDR TDR (Time Domain Reflectometry) Den guidede radar (TDR) niveaumåler er baseret på en velkendt og gennemprøvet . Slagteribranchens Arbejdsmiljøudvalg H. AF: KIRSTEN MAISE PEDERSEN, PILEVÆNGET 2 VEJLE.


Produkter Guidede mikrobølger. Niveau- og interfacemåling til fødevare og .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg