tirsdag den 7. juli 2015

Blomberg kogeplade fejlkode

Induktions plader , problem med flere ad gangen. Jeg har ledt efter modelnummeret. Vi har også reservedele til lave priser når fejlen er fundet - Se fejlkodeliste HER!

Er manualen, du søger efter ikke på denne side? Venligst lad os vide ved at bruge vores Anmod . Når du køber den hos WhiteAway, får du en fleksibel og hurtig levering til faste, lave priser. Hej, Nogle der kan hjælpe mig med en manual til ovenstående komfur som er med keramiske kogeplader.

Hvor kan jeg finde sårn en henne ? Dertil er de udstyret med testprogrammer med en række fejlkoder, der forenkler fejlfindingen. Efter installation af kogepladen blev den brugt nogle enkelte gange uden. Fjern eventuel beskyttende film, som stadig måtte være på din kogeplade. Notér venligst fejlkoden ne sluk for strømmen til . Læs venligst brugs- og monteringsanvisningen inden opstilling, installation og ibrugtagning for at undgå skader. Glaskeramisk kogeplade, andet mærke, Grundet nyt køkken sælges denne kogeplade.


Bosch Siemens opvaskemaskine viser fejlkode E15. Overpladen på Deres nye kogeplade er lavet af glaskeramik.

Hvis der er en stikkontakt nær kogepladen, og der er sluttet et apparat til. Hvis der stilles ting til opbevaring på den glaskeramiske kogeplade, kan den blive . Under madlavning gik de to blus . Klik her og find den bedste pris nu! Køber står selv for nedtagning. C Køleskabet skal installeres mindst. Tjek om det er tilsluttet med jordforbindelse.


Der kan være sprunget en sikring . Komfuret varmer ikke på alle kogeplader. Ceran Schoot tror jeg, at modellen hedder. Dette hæfte vil introducere dig til de funktioner din kogeplade har.


Din kogeplade har varmeindstillinger, der går fra 1- den laveste indstilling er og den . Vi forhandler reservedele til HVIDEVARER. Vore priser er inklusiv levering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg