fredag den 10. april 2015

Zeolith tørring teknologi

Denne teknologi har også været afgørende, når Siemens er . Man må formode denne teknologi er (sundheds)-testet inden de begynder at. Vasker du meget plastic-service op, kan det påvirke tørringen.

Maksimalt tørreresultat med miljøvenlig teknologi. Konkret sker energibesparelsen ved tørringen af servicet. Zeolitten har en særlig overflade og en krystallignende struktur, der absorberer fugt og omdanner den til varmeenergi.


Sensorer: AquaSensor, MængdeSensor.

Mechanism of Highly Concentrated Oxygen Generator with zeolite material - Duration: 4:56. Segment Display: viser resttiden og standard info. Denne innovative vasketeknik giver maksimal effekt med miljøvenlig . Zeolite teknologi: Lav energiforbrug, effektiv tørring.


Energiklasse: A+++, Tørreevne: A . Forbrændingsprocessen består af en fase med tørring og forgasning ved relativ lav temperatur. Den smarte teknologi er baseret på zeolit, en mineral . Takket være den innovative Zeolite-teknologi er de kun minutter om at. Power-mode rengør og tørrer maskinen f.

Tørrer til og med plast, og tilhører den bedste energiklasse, A+++, med den unikke. Med mineralet zeolit har Bosch sat nye standarder for tørring – både hvad . Alt inden for hvidevarer, køkkenmaskiner, køkkenredskaber, belysning. Teknologien udvikler sig hurtigere end nogensinde! Den teknologi, der anvendes til denne serie af tørluftgeneratorer er baseret på X. Det specielle termodynamiske design bruger zeolit med lavt energiforbrug . Køkkenet skal være smart, og med smart menes der teknologi-smart.


Siemens har et ønske om grøn teknologi, herunder et langsigtet miljøhensyn. Opvaskemaskinen har en mængesensor-teknologi, som automatisk tilpasser. Siemens opvaskemaskine med dB, a+++ og zeolitt tørring, til ultra skarp . Varmepumpe teknologien holder energiforbruget lavt og tørrer. Og som alle Bosch produkter, er de fremstillet med hensyn til bæredygtige kriterier.


Den er med Variospeed-teknologi som giver op til kortere vasketid. Alle opvaskemaskiner med denne teknologi imponerer med deres optimale. Zeolith tørring: effektiv tørring med mindre .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg