tirsdag den 14. april 2015

Rivejern med håndtag

Hos Salling fås et bredt udvalg af selvstående og håndholdte rivejern. Riv lynhurtigt fine strimler af stort set alt. De barberblads skarpe skær stryger lige igennem alt fra bløde til hårde madvarer uden problemer.

De skarpe skær giver et perfekt snit. Elsker du også at rive din parmesan ved bordet direkte over tallerkenen. Så tag dette rivejern med til bords. Pujadas, Alle vores priser er oplyst ekskl.

Her køber du køkkenudstyr, som de professionelle. Køkkenudstyr fra Gastrobutikken. Vi har topkvalitet til gode priser. Kan tåle opvaskemaskine og er lavet uden BPA. OLIVO rivejern med håndtag fra CASAgent.


Selve jernet er groft og velegnet til bl. Sæt fra Engelske Jospeh Joseph med to forskellige og uundværlige redskaber til køkkenet. Vi sælger flotte mandolin-, råkost- og rivejern til alle.


Vi sender indenfor 1-hverdage.

Microplane mellemgroft rivejern, med håndtag af valnøddetræ til. Den har fire funktionelle rive flader uden at optage en . Vardagen rivejern med håndtag (1099) - anmeldelser, prissammenligning. Fint rivejern med håndtag til to indstillinger til forskellige riveopgaver. Et rivejern er et køkkenredskab der bruges til at findele madvarer. Men mange andre mærker producerer lignende rivejern som også er meget bedre end.


Efter ganske kort tid knækkede håndtaget af det ene. God at arbejde med da den har et skridsikkert og ergonomisk håndtag. Nicolas Vahè rivejern med bøgetræshåndtag. Skæret er fint og særligt velegnet til bl.


Hjælpemidler til at rive og skive grønsager, fx råkostjern. Skridsikkert råkostjern med non slip håndtag. Råkostjernet er ekstra stor og har et rigtig godt greb. Dens håndtag er utrolig behagelig, og den ligger rigtig godt . De har ekstra skarpe skæreflader takket være laserslibning og håndtaget giver et .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg