mandag den 20. april 2015

Osti osteskærer

Hele udvalget af Ostis osteskærere fås kun hos Ostishop. Ostishop anbefaler at du kun anvender Ostis reserveklinger når din osteskærer trænger til en ny reserveklinge. Strenge med dobbelt tråd til osteskærer fra Osti.

Osteskærer med metalklinge og mulighed for at skære to forskellige skivetykkelser. Toppen er forsynet med en praktisk minigaffel, så du på hygiejnisk vis kan . Vær den første til at bedømme dette produkt. Klassist osteskærer af høj kvalitet.

Skal du bruge nye strenge til din osteskærer? Den klassiske dobbelte osteskærer. Nem at bruge og to skæretykkelser. Levering direkte til døren, nemt og ligetil.


Klik for at se et større billede. Vi har givet vores design en kærlig . Den integrerede ostegaffel brugs til nemt at løfte skiverne. Ostehøvlen er designet til restaurationsbranchen.


Den billige kan alt, hvad Stelton kan.

Nok er den flot designet og go Stelton, men der er ingen grund til at betale 3kroner . Westmark - Osteskærer - Aluminium. De er ufarlige og bruges til bl. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies OK.


Nu kan du vinde ostehøvlen - i den farve der klæder dig. Med denne osteskærer huler du aldrig osten. Normann Copenhagen - Pebble Osteskærer Tråd (Sort). Køb Osteskærer her og spar penge. Fordele ved at handle her hw-homeware.


Alt inden for hvidevarer, køkkenmaskiner, køkkenredskaber, belysning. Osti - Osteskærer rustfrit stål. Osti´s nye logo, artwork og nænsomme produkt-redesign af LAND Design. Hans lille enmandskraftværk, LAND Designlab, er senest hædret for arbejde med noget så simpelt som Osti-høvlen, dette simple produkt, der . OSTI osteskærer med rulle - plast (10). Larsen kan du altid stole på at vi gør alt for at give dig den bedste service!


Køb Nuance smart osteboks med indbygget osteskærer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg