tirsdag den 31. marts 2015

Krill olie

Krill-olie Krill, også kaldet Lyskrebs, er små rejelignende marine invertebrater. De lever i antarktisk klima og i . Krillolie er hurtigt på vej til at blive det førende omega-produkt Krill er rejelignende skaldyr, som lever af alger. Den ekstraherede olie stammer fra arten . Krill-olie er et forholdsvist nyt på det danske marked. Krill-olie er udvundet fra små lyskrebs.


Krill-olie er ligesom fiskeolie rig på de sunde . Krill olie har et naturligt højt indhold af omega-fedtsyrerne EPA og DHA samt letoptagelige fosfolipider, der blandt andet indgår som en vigtig byggesten i . Biosym påstår, at deres krill olie bliver optaget bedre i kroppen end almindelig fiskeolie. Det er sandsynligvis ikke sandt, og selv hvis det er, så er dette . Hvis Omega tilskud er indiceret, er det vigtigt at være opmærksom på de vigtigste forskelle mellem krill-olie og traditionel fiskeolie, sælolie og levertran. Krillolie er en effektiv Omega fiskeolie. Ingen fiskesmag - Hurtig optagelse.


Krillolie er fyldt med de vigtige omega-fedtsyrer, EPA og DHA. Hjælper dig med et sundere hjerte og en velfungerende hjerne. Fiskeolie er vigtig for din krop.


Krill olie er en stærk kilde til Omega-3. Krill olie øger elasticiteten i kroppens celler og forebygger . Dailycare Extra Krill Olie er et kosttilsku der indeholder krill olie udvundet fra lyskrebsDailycare Extra Krill Olie indeholder omega-fedtsyrerne DHA og EPA, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg