fredag den 13. marts 2015

Coop kafferisteri

I efteråret 20lancerer Coop et nyt kafferisteri i Kenya, som bl. Cirkel Kaffe til Coops butikker. Lasse Bolander er bestyrelsesformand for Coop Danmark, der ejes af 5. Coop-formanden understreger samtidig, at det nye kafferisteri også . Kafferisteriet skal levere kaffe direkte til Coops butikker og udfordre den traditionelle kaffehandel. African Coffee Roasters, som er Coops første kafferisteri i Afrika, åbnede i år og de første containere med kaffe klar til forbrugerne er på vej til . Coop vil skabe den korteste og mest effektive værdikæde for kaffeproduktion i verden. Derfor har vi etableret vores eget kafferisteri i Kenya.


Svar rigtigt på spørgsmål og få chancen for at blive din egen barista. Præmier fra Coop og Permild Rosengreen. Brugsforeningen blev til flere, som gik sammen i FDB, der siden blev til Coop, der i dag tæller mere end 12butikker og er . Her finder du ikke bare alt det bedste. Du finder alt, hvad Samvirke nogensinde har udgivet fra 19og frem til i dag.


Coop har indgået et partnerskab med millioner kenyanske kaffebønder. Coop Danmarks butikker har valgt at sætte de første 10.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg