onsdag den 16. juli 2014

Kärcher sc 2 premium damprenser

Se også hele udvalget af Rengøringsapparater. MED pris og med mulighed for fri fragt lige til døren. Kärcher damprenser SCPremium.

KÄRCHER DAMPRENSER SC + GULVKIT. Hvis du har et spørgsmål om dit Damprenser venligst lad os vide det, i bunden af denne side. Find produkter der kan købes på afbetaling. Vi hjælper dig til at finde Børnetøj, barnevogne, børnesko og alt andet til børn .

Vi har billig fragt og faste billige priser. Velegnet til køkkener, badeværelser og gulve. Praktisk og kompakt dampvasker med masser af tilbehør Vores mest kompakte dampvasker. Håndholdt for hurtig rengøring til hverdag uden kemikalier.


Find Damprenser inde på GulogGratis. Køb, salg og leje af nyt og brugt:. Effektiv lille håndholdt 2-i-damprenser og dampmoppe. Karcher - shop hos Ellos til gode priser.


Kraftfuld damprenser på bar med VapoHydro funktion til ekstra genstridigt snavs.

Søg kärcher damprenser Hvidevaretilbehør mellem hundredevis af. Se brugermanualen til dette produkt direkte og helt gratis. Med et damptryk på bar, en varmeydelse på 2. Den kompakte og kraftfulde damprenser kan bruges til rengøring af bl. Fjerner 9 af bakterierne uden kemikalier Sikkerhedsventil Damp flow regulering på håndtag Ledningslængde: meter.


Har kun været brugt et par gange. Er en dampstøvsuger en damprenser eller en støvsuger? Unik 3D lampe med LED-lys som gir det lille ekstra til hjemmet ditt. KARCHER MV (WD2) Dulkių siurblys aukščiausios kokybės prekė. Resultater, tilbud og rabatter på kärcher.


Produkt: Vileda Steam-mop refill 2-pak. Denne damprenser må kun anvendes til privat brug.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg