tirsdag den 29. juli 2014

Gel varmepude

Matas har produkter til afkøling som spray, gel og isposer og til opvarmning som varmepuder, så du kan behandle rigtig og hurtig - Find det rette produkt her. Få gelpuder og gelposer til køle- og varmebehandling leveret lige til døren. Klik ind på Webapoteket og køb gelpuder og gelposer til køle- og varmebehandling.

Gelpuden forbliver blød og fleksibel - selv ved -grader. CARE Pack - Kulde- og varmepuder CARE Pack - Kulde- og varmepuder. Lækker Teddy varmepude formet som en krave, med magnetlukning foran.


Puden er formet så den dækker skulderområdet og hænger behageligt.

Beurer HK Varmepude til skuldre og nakke. Til sofaen er det ideelt at have en varmeplaid eller en varmepude som gør det . Velegnet til varme af: nakke, mave, ryg, fødder og sengevarmer. Ny, smart varmepude, som er specielt formet til at passe lænden og maven og kan foldes, så den passer til nakken. Let at spænde på med elastisk velcro . Slidgigt kan ikke helbredes, men det er muligt at lindre smerter og besvær og forsinke en forværring af sygdommen.


Læs mere om behandling af sygdommen. Basis varmepude med BSS overophedningsbeskyttelse. Dette lækre sadelovertræk fra Bike Attitude er udstyret med en gel-polstring, som.

En varmepude med højeste sikkerhed . Varmepuden, som er fremstillet af hør, bomuld og hvedekerner,. Men til at fremhæve resultatet har vi denne opstrammende gel med indbygget massage-applikator. Lille og smidig varmepude med tre temperaturindstillinger. Fyld puden helt op med koldt vand eller isvand. Så er en varmepude uundværlig for dig.


Den varmer led og muskler op, så de ikke . Få nem og hurtig lidring til trætte og ømme muskler med bløde og fleksible varmepuder. Bellywell - Varmepude med moor-Gel og lavendel duft fra Nip. Lindre mavesmerter og øger den almindelige velbefindende.


Velgørende varme der beroligere . Kølevirkning af Röwo Sport-gel over for et sammenligningsprodukt:Den stærkt stigende og vedvarende meget høje. RÖWO Varmepude, til skulder og nakke. Genanvendelig gelpude til kulde- og varmeterapi. Hold dit barn varm med en varmepude og varmedunk til babyer!


Vi forhandler varmepuder til babyer designet som dyr, bamser m. Hvad enten du er på udkig efter en ny varmepude eller et varmetæppe, så har vi helt sikkert et produkt lige for dig! Vi har masser af varmepuder og varmetæpper . Hold varmen hele vinteren igennem med denne praktiske varmepude, der nemt tilsluttes .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg