mandag den 7. juli 2014

Actifry pommes frites frosne

Har nogen af jer erfaring med Actifry som kan fortælle om fordele. Vi har prøvet at smide frosne præfabrikerede pommes frites i den, men dels . Ingredienser: Forklaring: kg frosne pomfritter, Put de frosne pomfritter i actifry og giv dem en halv time. Så er de super lækre og stegt helt . Pommes frites og andet velegnet grillbars lignende mad med blot en. Nu behøver du ikke længere røre i gryden. En Tefal Actifry er en 'sund' frituregryde, der med kun skefuld olie blandt andet kan lave sprøde pommes frites, stegte grøntsager, lækre kødretter og desserter . Pommes fritter på ingen tid og næsten uden olie?


Det er blandt andet, hvad Tefal Actifry kan. Læs meget mere og find de billigste priser her. Købte frosne pommesfrites smager bedre i actifry end i ovn. Der er kørt rimelig mange fritter af alle mulige slags igennem og vi synes det er . Kan det passe man ikke skal bruge olie når det er frosne pomfritter?


Bliver de overhovedet gode når der ikke er tilsat fedtstof? Vi har lige fået en tefal ActiFry original til kg. Så troede jeg, at man kunne tilberede kg frosne pommes frites, men som jeg læser det, må det kun.


Vi tilsætter IKKE olie til de frosne pomfritter. Jeg har lige slidt den første actifry op efter tre år ,jeg bruger den til pommes frites med en lille .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg