torsdag den 24. juli 2014

Hvad er latte macchiato

I dag sættes der ingen grænser for hvordan man differentierer sin kaffe og gør den unik. Ligesom i cocktailverdenen er antallet af forskellige . En caffe latte er et enkelt shot espresso med steamet mælk og ikke noget mælkeskum. Vi elsker kaffe, men hvad er det nu lige en caffe latte eller cappuccino er?


Her er et overblik over den kaffe vi . Denne artikel vil tackle to af de mest almindelige udtryk i forbindelse med kaffe, latte og den macchiato. Latte Macchiato betyder bogstaveligt talt 'plettet mælk' på italiensk. Den varme mælk og cremede mælkeskum gennemtrænges af den lækre smag fra kaffen . Latte Macchiato Et espresso shot med mælkeskum på toppen. Mange steder i Italien er det denne du får som vi kender Caffe Latte her hjemme.


Før i tiden skulle den være sort som tjære. Senere vandt mælkevarianten latte så meget frem, at den navngav en hel befolkningsgruppe under . Søren Stiller Markussen har testet en række forskellige typer mælk for deres egnethed til kaffe. Her gennemgår vi kaffevarianter, fagudtryk og hvad du ellers har brug for at vide.


Søg efter Latte Macchiato produkter på KaffeKapslen. Versionen Latte macchiato (plettet mælk) bestod oprindeligt af et glas varmt mælk (uden skum) med en sjat kaffe i, som barista'en får ved at lade lidt vand .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg