onsdag den 19. marts 2014

Yousee intet tv signal fundet

Dit tv-signal er blevet afbrudt, fordi du ikke har betalt din regning. Indtast din fulde adresse inklusiv eventuel etage og dør f. Her kan du hurtigt se, om vi har registreret en fejlmelding på din adresse.

Fejl på Tv, Bredbånd og Telefoni på dele af Sjælland Vores teknikere arbejder på at rette fejlen. Denne fejl har ikke påvirket tv-signalerne. Deres tv-signal går oftere ud end nogen anden - vi kender alle de famøse skandaler.


Det var kun tv-signalet og ikke internet, der var ramt af problemerne.

Yousee-kunder landet over har ikke noget tv-signal. Yousee forventer at have normal drift igen klokken 21. Mandag lancerede Yousee deres nye digitale tv-boks, som efter sigende skulle være rasende hurtig og i. Problemet har intet med boksen at gøre.


Også Christiansborgs politikere har fundet tid til at sætte sig til tasterne. Yousee har igen bøvl med tv-signalet flere steder. På den måde vil de få monopol som signal-leverandør, og det vil ikke give nogen . Efter massivt nedbrud: Yousee kan ikke garantere tv-signal til midnat . YouSee-kunder var uden internet.

Der arbejdes på at finde fejlen. Hos TDC, der ejer landets klart største kabeludbyder Yousee, forsikrer man dog, at det ikke bliver et problem. Jeg har endnu ikke fundet et sted hvor der oplyses om det typiske . See´s kunde igen TV signal, der kan dog været enkelte. Vinderen af putte konkurrence på Jule Messen er fundet.


Android TV og en potentiel ny Apple TV-boks, så intet er udelukket. Vi kan konstatere at vores medlemmer burde have fået deres tv-signal igen. LØST: Fejlen er fundet og udbedret. Så virker TV-kanaler og Internet igen. Find priser og se hvilke kanaler TV-pakkerne indeholder.


Hos AAB Vejle kan du vælge mellem 4 . TV-udbyderen undskylder og lover kompensation, men vil ikke afsløre. Danmarks Radio for at se Dronningens Nytårstale var der intet signal. WordPress-plugin fundet sårbar for SQL-injection.


Tidligere har TDC-ejede Yousee ikke kunnet levere netop den vare, fordi TDC ikke har kunnet. Men nu er kanalerne omlagt til coax-net, og der er slukket for det analoge signal.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg